Våra tjänster

Vad vi kan hjälpa dig med.

Vi hjälper dig med det mesta inom städning och riktar oss såväl till privatpersoner som företag och föreningar. Ingen jobb är för stort eller för litet för oss.

Hemstädning.

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Vi kan erbjuda hemstädning för enstaka tillfällen eller regelbundet enligt överenskommelse. Att släppa in en städfirma i sitt hem kräver ett förtroende. Vi väljer därför våra medarbetare, som är både professionella och ambitiösa med omsorg. 

Storstädning.

En storstädning då och då är bra både för bostaden och för de som bor och vistas i den. Även om den regelbundna vardagsstädningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Vi hjälper dig gärna med en storstädning enligt dina önskemål.

Flyttstädning.

Stora krav ställs på en flyttstädning och många vill inte lägga ner tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Genom att anlita oss sparar du tid och bekymmer och får garanti på utfört arbete.

Fönsterputs.

Rengöring av fönster är en av de punkter vi ofta är duktiga på att skjuta upp, men faktum är att rena och fräscha fönster lyfter upp hela ditt hem. Våra fönsterexperter gör dina fönster gnistrande rena. Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt!

Visningsstäd.

En visningsstädning innebär vanligtvis att man utför en grundlig rengöring av hela bostaden eller fastigheten. Detta inkluderar att dammsuga och våttorka alla golv och ytor, rengöra fönster och speglar, städa badrum och kök och ta bort alla synliga fläckar och smuts. Man kan också ta bort onödiga föremål och möbler för att ge en större känsla av rymd och öppenhet. Tillsammans med dig går vi igenom vad som önskas.

Kontorsstädning.

En ren och fräsch miljö är viktig för såväl anställda som eventuella kunder. För en trevligare arbetsmiljö utför vi kontorsstädning på stora som små företag. Hör av er till oss så skräddarsyr vi ett paket som passar just er verksamhet.

Trappstädning.

Trappstädning är en viktig del av underhållet för gemensamma utrymmen i flerbostadshus eller kontorsbyggnader. Det innefattar vanligtvis rengöring av trappor, räcken, golvytor, väggar och fönster i trapphuset. En regelbunden trappstädning bidrar till att skapa en ren och välkomnande miljö för de boende eller anställda. Det kan också minska risken för olyckor genom att ta bort eventuella hinder eller smuts som kan orsaka halkolyckor. Vi kan hjälpa till att utföra trappstädning på ett effektivt sätt och se till att alla utrymmen hålls rena och säkra.

Städning av skolor.

Städning av skolor och förskolor är en viktig del av upprätthållandet av en hälsosam och säker läromiljö för elever och personal. Det innebär inte bara att ta bort synligt smuts och damm, utan också att desinficera ytor för att förhindra spridning av sjukdomar. Regelbunden städning kan också bidra till att minska allergener och andra hälsorisker som kan påverka elevernas prestationer. Därför är det viktigt att skolorna tar städning på allvar och ser till att det görs regelbundet och noggrant.

Butikstädning.

Städning av butiker är en viktig del av att upprätthålla en ren och välkomnande miljö för kunderna och personalen. Dessutom kan en ren butik hjälpa till att skapa en positiv intryck på kunderna och öka förtroendet för butiken och dess produkter. Därför är det viktigt att butiksägare ser till att städning görs regelbundet och noggrant.

Få tid över

till det som är viktigt för dig.

Få en kostnadsfri offert

Adress

© Alcimax service.